söndag 9 mars 2008

Nigella Lawson

Precis som jag skrivit klart inlägget om Meghan McCain – där jag avslutade genom att fråga om det fanns någon annan dotter till en toppolitiker som var snyggare än hon – slängde jag en blick på teven och möttes lustigt nog av en snygg dotter till en toppolitiker.

Teve-kocken Nigella Lawson lagade mat med den karaktäristiska skälmska blicken som nästan ger hennes program erotiska undertoner.

Nu är hon ju betydligt äldre än Meghan McCain och dessutom definitivt mullig. Hon är trots detta snygg; hennes extrakilon verkar främst ha placerat sig på i de i sammanhanget bästa ställena byst och höfter. Detta ger henne en dramatisk kurvighet som ju kan vara rätt tilltalande.

Men att Nigella uppfattas som väldigt sexig är nog, frånsett ett väldigt vackert ansikte, attityden. Hon känner sig sexig och är självsäker vilket skiner igenom. Skulle hon hemfalla till någon sorts fet självömkan skulle hon, utan att ändra något på utseendet i övrigt, genast bli väsentligt mycket mindre attraktiv.

Men politikerdotter? Är Nigella det? Japp, det är hon. Hennes pappa Nigel Lawson (som inte verkar ha haft mycket fantasi när det gällde dotterns namn) var finansminister i Storbritannien under 1980-talet.

Nigella är för övrigt ett levande exempel på något så ovanligt som en attraktiv brittisk kvinna.

Inga kommentarer: